Terug naar de Notenboomstraat in Groenlo

Met de start van Reusen Advies keert zelfstandig adviseur Stef Reusen terug naar de plek waar zijn vader Frans Reusen 53 jaar geleden startte met een boekhoudkantoor: de Notenboomstraat in het centrum van het vestingstadje Groenlo (Grolle).

Het kantoor van Reusen Advies in de Notenboomstraat 34 is gevestigd in een fraai pand uit het begin van de vorige eeuw. Schuin tegenover bevond zich in het verleden het kantoor van Reusen administratie- en belastingadviseurs, voordat het verhuisde naar de Barkenkamp in Groenlo. Stef Reusen: “Het voelt goed om terug te zijn op deze historische en voor mij bijzondere plek binnen de Grolse grachten en hier voortaan kantoor te houden en klanten te kunnen ontvangen.”

Een half jaar Reusen Advies

‘Lekker aan de slag’ Op 1 juli startte Stef Reusen als zelfstandig adviseur op het gebied van bedrijfsopvolging, familiezaken, belastingen en…

Stef Reusen start Reusen Advies

Dit artikel verscheen in diverse media. Stef Reusen is ervan overtuigd: er is in Oost-Nederland plek voor een adviseur op het…

ZELFSTANDIG ADVISEUR VOOR ONDERNEMERS & PARTICULIEREN