Een half jaar Reusen Advies

‘Lekker aan de slag’

Op 1 juli startte Stef Reusen als zelfstandig adviseur op het gebied van bedrijfsopvolging, familiezaken, belastingen en ondernemerschap. “Plezier en voldoening uit mijn werk halen, dat was mijn belangrijkste doel afgelopen periode. Nou, dat plezier en die voldoening heb ik gevonden; in hernieuwde kennismakingen met relaties uit mijn netwerk, nieuwe klanten en opdrachten die ik naar tevredenheid uitvoerde. Tevens heb ik mijn klanten persoonlijk bedankt voor het jarenlange vertrouwen. Energie gaf daarnaast het aanhalen van de contacten met notarissen, makelaars, assurantietussenpersonen, accountants, banken en andere adviseurs. Zij zijn belangrijk om mijn adviezen goed uitvoering te kunnen geven.

Een goed gevoel geeft ook de relatie met CEB Reusen BV, mijn vorige bedrijf. We werken goed samen op basis van vertrouwen en vullen elkaar prima aan. En daar spinnen zowel de klanten van CEB Reusen als mijn klanten nu en in de toekomst garen bij. Over toekomst gesproken; inmiddels ben ik ook al druk bezig met de voorbereidingen voor 2018. Zo organiseer ik samen met externe deskundigen een aantal lezingen, waarbij wordt ingehaakt op actuele zaken die ondernemers en zeker ook particulieren raken.”

Benieuwd wat Stef voor u kan betekenen? Kijk op deze website voor meer informatie of bel met 06 20 34 96 43 voor een persoonlijk onderhoud. Stef ontvangt u graag in zijn kantoor aan de Notenboomstraat 34 in Groenlo, op afspraak. Op verzoek stuurt hij u ook eerst een brochure toe met alle informatie over de diensten van Reusen Advies.

 

Terug naar de Notenboomstraat in Groenlo

Met de start van Reusen Advies keert zelfstandig adviseur Stef Reusen terug naar de plek waar zijn vader Frans Reusen…

Stef Reusen start Reusen Advies

Dit artikel verscheen in diverse media. Stef Reusen is ervan overtuigd: er is in Oost-Nederland plek voor een adviseur op het…

ZELFSTANDIG ADVISEUR VOOR ONDERNEMERS & PARTICULIEREN